Menaxher Servisi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 41
Job Overview

Shoqëria “GoTech” shpk, shoqëri me aktivitet tregtar në fushën e tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve elektroshtepiake, vjen me oferten e radhes ku kërkon të punësojë:


Menaxher Servisi

 • Organizimi I proceseve operacionale ditore te servisit, ndarja e detyrave te ekipit te terrenit dhe te laboratorit.
 • Ndjekja e kerkesave per perdorimin e pjeseve te kembimit dhe miratimi prane magazines.
 • Raportimi I zgjidhjeve dhe asistimi per te arritur nje sherbim cilesor tek klienti fundor I markave te tregetuara nga Gotech.
 • Dokumentimi I te gjithe proceseve operacionale dhe I levizjeve te stokut mes magazinave te servisit.


Eksperienca profesionale:

Të kene perfunduar studimet e larta:
Të ketë eksperiencë pune në kete sektor;
Te njohi gjuhen angleze;
Te njohi programet e paketes office te kompjuterit;
Të ketë aftësi të mira komunikuese;
Të jetë fleksibël me oraret;
Të jetë korrekt dhe dinamik.

Personat e interesuar për pozicionin e lartëpërmendur, duhet të dërgojnë nje CV me foto ne adresen hr@gotech.al

Ju mirepresim!

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.