Menaxher Shitjes ne Teren

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 34
Job Overview

AutoPjesëPartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në Kosovë dhe Shqipëri. Në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare.

Rrjeti ynë përfshin 13 qendra të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri. Ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një periudhë afatshkurtër.

Ne shesim marka të njohura botërore dhe jemi përfaqësues ekskluzivë të shumë produkteve premium.
Gama jonë përfshin marka të tilla si Bosch, Continental, ATE, Castrol, ABS, Divinol, Magneti Marelli, Hazet, etj.

Pozitat te hapura
• Menaxher i shitjes ne teren – Tirane dhe Fushe Kruje

Detyrat

Menaxher i shitjes:
– Planifikon dhe udheheq aktivitetin e shitjes
– Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
– Këshillimi i klientëve gjat blerjes
– Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
– Prezantimi i produkteve dhe ofertaveShitës në shitore.

Kualifikimet

Profili juaj
Ju jeni pozitiv, miqësor, të përkushtuar, dëshironi të mësoni gjëra të reja, punëtorë, të drejtë dhe i pëlqen automjetet. Pjesën tjetër e mësoni tek ne!

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj në departamentin tonë të shitjes.
A kemi zgjuar interesin tuaj? Atëherë ju lutemi dërgoni CV-n tek:
karriera-al@autopjesepartner.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.