Menaxher Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 83
Job Overview

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj Menaxher Shitje HORECA per qytetin e Durrësit.

Detyrat/Pergjegjësitë:

 • Pergatit planin dhe organizohet me stafin e tij.
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre dhe furnizimet.
 • Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira planifikimi, organizimi, negocimi dhe shitjeje duke perfshire kontratat, negocimin e detajeve, matjen e performances, raportimin dhe mundesite e rinovimit te kontratave me klientet.
 • Te kujdeset per pasjen e nje imazhi professional gjate gjithe kohes.

Aftësite:

 • Te kete experience te meparshme pune ne kete pozicion ose ne pozicione te ngjashme.
 • Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi nderpersonal dhe te krijoje nje ambient miqesor ne ekipin e tij dhe me departamentet e tjere.
 • Njohes shume te mire te programeve kompjuterike dhe programeve baze te kompjuterit.
 • Kandidati te jete me banim ne qytetin e Durrësit.

Pagese e kenaqeshme,(bonuse mujore ne baze performance)

Cel. : 0686033033

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.