Menaxher shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 131
Job Overview

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.
Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax.

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, deKoll kërkon të punësojë Menaxher Shitjesh Eksporti per Kosoven, Maqedonine dhe Malin e Zi .

Kandidati do të punojë me kohë të plotë, dhe sipas planit te punes ka për të qenë në lëvizje për të realizuar takime bazuar në një axhendë ditore të parapërcaktuar. Kandidati i kërkuar do të mbajë përgjegjësi për gjetjen e klientëve të rinj si dhe duhet të sigurojë ruajtjen e klientelës ekzistuese.

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

– Të zotërojë kualifikime universitare në fushën ekonomike, menaxhimit të biznesit..
– Të ketë patur eksperinece ne shitje.
– Të jetë i i rregullt, serioz, i shkathët, ambicioz dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.
– Te kete njohuri te gjuhes angleze.
– Të jetë i pajisur me lejë drejtimi të klasit B .
– Pranohen edhe kandidate qe jane me banim ne Kosove.

Dërgoni CV në adresën hr@brunes.al
Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978
Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.