Menaxher shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 26, 2021
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

VAS GROUP Kerkon te punesoje Manaxher shitjesh per zyrat e tij ne Tirane.

Kritere te vecanta:
Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi nderpersonal dhe te krijoje nje ambient miqesor ne ekipin e tij dhe me departamentet e tjere.
Te jete proaktiv ne krijimin dhe zbatimin e nje kalendari eventesh gjate vitit.
Kandidati duhet te kete aftesi te mira planifikimi, shitjeje, organizimi dhe negocimi si dhe te ndjeke zbatimin e programit ne detaje me klientin.
Menaxhon aspektin administrativ te nje dite pune duke perfshire matjen e performances, mbledhjen e pagesave, parashikimin e te ardhurave, raportimin
Te zhvilloje dhe mbaje marredheniet me klientet me qellim perseritjen e biznesit.
Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive ne sherbim
Te kujdeset per pasjen e nje imazhi professional gjate gjithe kohes
Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe I gatshem te ndjeke kerkesat e klienteve

Kualifikimet:
Te kete perfunduar studimet ne nje nga deget e Menaxhimit
Te kete mbi tre vjet experience ne pozicione te ngjashme
Te jete njohes I shkelqyer I gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
Kualifikime te tjera ne kete fushe.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV me fotografi ne adresen info@vas.al.

CV do te trajtohen konfidencialisht dhe vetem kandidatet e perzgjedhur do te ftohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience3 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.