Menaxher Shitjesh (Terren)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 3, 2021
  • Applications 0
  • Views 31
Job Overview

Dekoll kërkon te punesoje Menaxher Shitjesh (Terren)

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax.

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, deKoll kërkon të punësojë Menaxher Shitjesh. Kandidati do të punojë me kohë të plotë, i bazuar në fabrikën deKoll në KM 5 të autostradës Durrës-Tiranë .

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:


– Të zotërojë kualifikime universitare në fushën e menaxhimit të biznesit, shitjeve.
– Të ketë grumbulluar të paktën 3 vjet përvojë në të njëjtin pozicion.
– Të jetë i i rregullt, serioz, i shkathët, ambicioz dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.
– Të ketë aftësi organizative dhe manaxheriale.
– Të jetë i pajisur me lejë drejtimi të klasit B.

Dërgoni CV në adresën hr@brunes.al
Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978

Cel. : 0697070978

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience3 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.