Menaxher Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 51
Job Overview

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj Menaxher Shitje HORECA per qytetin e Durrësit.

Detyrat/Pergjegjësitë:

Pergatit planin dhe organizohet me stafin e tij.

Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre dhe furnizimet.

Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira planifikimi, organizimi, negocimi dhe shitjeje duke perfshire kontratat, negocimin e detajeve, matjen e performances, raportimin dhe mundesite e rinovimit te kontratave me klientet.

Te kujdeset per pasjen e nje imazhi professional gjate gjithe kohes.

Aftësite:

Te kete experience te meparshme pune ne kete pozicion ose ne pozicione te ngjashme.

Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi nderpersonal dhe te krijoje nje ambient miqesor ne ekipin e tij dhe me departamentet e tjere.

Njohes shume te mire te programeve kompjuterike dhe programeve baze te kompjuterit.

Kandidati te jete me banim ne qytetin e Durrësit.

Pagese e kenaqeshme,(bonuse mujore ne baze performance)

Cel. : 0686033033

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.