Menaxher

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 99
Job Overview

Durres, ofroj vend pune – Menaxher
EXTRA MARKET eshte nje rrjet supermarketesh ne qytetin e Durresit dhe kerkon te punesoi : Menaxher Blerjesh

Vendodhja: Durres

Detyra dhe Pergjegjesi:

Hartimi dhe zbatimi i planit te biznesit

Hartimi dhe zbatimi i aktiviteteve promocionale.

Hartimi dhe ndjekja e kontratave me furnitoret.

Analizimi dhe optimizimi i kategorive te produkteve.

Perzgjedhja e produkteve dhe kompanive bashkepunuese sipas strategjise se kompanise.

Bashkepunon me departamentet e tjera

Kualifikime/ Kerkesa:
• Te jene diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise.
• Te jene perdorues te programit Financa 5 .
• Te jene perdorues te mire te programeve te paketes Ms Office (vecanerisht Excel-i)
• Te kete experience pune ne pozicione te ngjashme.
• Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e ideve te reja.

Kushtet e punës: Ofrohet pagë konkuruese.

Mënyra e aplikimit: Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV ne adresen e e-mailit: b.njerezore@extramarket.al

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.