MENAXHERE BLERJESH

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 13, 2021
  • Applications 0
  • Views 137
Job Overview

“Lobby Home” sh.p.k është qendra më e re tregtare dhe inovative në fushën e arredimit me një siperfaqe prej 13’000 mperballe TEG. Ne saj te krijimit dhe zgjerimit te Kompanise, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin Menaxhere Blerjesh!

Kërkesat dhe kualifikimet kryesore:
· Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese me furnitorë të huaj;
· Të ketë njohuri te proceseve operacionale, planifikimit dhe menaxhimit strategjik te logjistikës, magazinës, transportit, blerjeve, procedurave doganore;
· Të krijojë dhe respektojë politikat ose procedurat brenda aktiviteteve të logjistikës;
· Të ketë Diplome Universitare ne deget e Ekonomise.
· Të njohë shumë mirë paketën MS Office dhe programin financiar NAV;
· Të ketë minimumi 3 vite eksperience pune ne pozicione te ngjashme;
· Të ketë njohje shumë të mirë të gjuhës angleze dhe italiane (cdo gjuhe tjeter perben avantazh);
– Mosha e preferuar mbi 25 vjec.

Kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në adresën e postës elektronike: hr@lobbyhome.al
*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience3 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.