Menaxhere Imobiliar/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 23, 2021
  • Applications 0
  • Views 67
Job Overview

Agjensia imobiliare EURO ESTATE kerkon menaxhere zyre sektori Real estate.

Pozicioni i punes: Menaxher/e zyre Imobiliare/Real estate

Pershkrimi:
Menaxher/e zyre koordinon dhe kontrollon punen e Agjenteve Imobiliare.
Pergjigjet telefonatave te klienteve duke i informuar per rastet e mundeshme,duke treguar rastet e pronave ne zyre ne momentin e ardhjes se klientit.

Duhet te posedoje:
– Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
– Menaxhim te kohes,energjike dhe kontribues te punes ne grup

– Te kete perfunduar Arsimin e larte.
– Te njohe mire programet baze Microsoft Office.
– Mosha e kandidateve preferohet 25-35 vjece.
– Gjuhet e huaja Anglisht, Italisht

Nese mendoni qe jeni kandidatja e duhur, atehere dergoni CV me foto ne adresen e emailit :
hr@euroestate.al

-Vetem te perzgjedhurat do kontaktohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.