Menaxhere Logjistike

Punajuaj
  • Post Date: January 14, 2022
  • Apply Before: May 15, 2022
  • Applications 0
  • Views 49
Job Overview

Kompania e transportit Malaj- A Shpk eshte ne kerkim te nje Menaxhere Logjistike.

Detyrat / Pergjegjesite
Zhvillimi i planit te punes per floten e kompanise.
Koordinimi me Agjensite Doganore.
Organizim koordinim dhe mbikeqyrje e levizjes se flotes.
Mbajtja e kontakteve me klientin.

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te kete perfunduar arsimin e larte.
2-Te kete njohuri te mira te gjuhes Italiane dhe Angleze
3-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
4-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
5-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
6-Person energjik, me iniciative dhe kembengules.

Luten të gjithë të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe në adresën e Email: info@malaj-a.al
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.