Menaxhere Zyre

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 87
Job Overview

Falcon Consulting po kërkon të rekrutojë;
Menaxhere Zyre për në Durrës

Detyrat

 • Detyra e menaxheres është të asistojë stafin në ndërmjetësimin e transaksionit të shitjes (blerjes) ose dhënies (marrjes) me qira të një pasurie të paluajtshme.
 • Ndër të tjera menaxherja koordinon punën e stafit dhe asiston në ndërtimin dhe mbarëvajtjen e axhendës së tyre ditore.

Profili i kandidatit:

 • Paraqitje Serioze
 • Arsimi i lartë
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aftesi te mira organizimi dhe menaxhimi te burimeve njerezore dhe kohes
 • Kane perparesi kadidatet me eksperiencë të mëparshme në menaxhim ose ne industri
 • Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi.
 • Preferohet te kete eksperience ne agjensi udhetimi

*Pagesa është e negociueshme.


Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgoni CV-në me foto në   info@falcon   dhe specifikoni pozicionin dhe qytetin për të cilin aplikoni.
Ose kontaktoni në 0697083077

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.