Menaxhere

Punajuaj
  • Post Date: January 3, 2022
  • Apply Before: May 4, 2022
  • Applications 0
  • Views 11
Job Overview

Villa Bianca Resort

Kerkon te punesoje menaxhere.
Te jete njohese e gjuheve angleze dhe italiane,dhe te zoteroje patente te tipit B.
Te interesuarat te kontaktojne ne kete nr. 0684098678

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.