Merchandiser – Siistemuese (F)

Punajuaj
 • Post Date: January 1, 2022
 • Apply Before: May 2, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

ALKOS Group me një eksperiencë 15 vjeçare në tregun shqiptar në fushën e Import dhe distribucionit, për një nga Shoqëritë e Grupit, kërkon të punësojë: Merchandiser – raftuese (F)

Detyrat

 • Implementon raftimin sa më të mirë të produkteve në bazë të standardeve të përcaktuara;
 • Mirëmban ekspozimin e produketeve në rafte dhe ekspozitore;
 • Kontrollon stokun në pikat e shitjes;
 • hpërndan materialet e ndryshme të marketingut nëpër subjekte.
 • Krijon dhe mirëmban kontakte me klientët dhe sugjeron ide për pozicionimin e produketeve;
 • Raporton mbi gjendjen, prezencën dhe pozicionimin e produkteve.
 • Raporton mbi lëvizjet e konkurencës në pika të shitjes;
 • Raporton për problemet në pikat e shitjes, mungesat e mallit dhe çdo informacion tjetër për pikat e shitjes.
 • Bën vizita të rregullta nëpër të gjitha pikat e marketeve sipas rutit javor të përcaktuar nga Supervizori;
 • Përgjegjës për zgjerimin, promovimin e artikujve brenda në dyqan;
 • Kontakton direkt me departmentin e marketingut dhe Supervizorin për rregullimin e vitrinave;

Kualifikimet

 • Të ketë eksperienca të mëparshme në Shitje ose Marrëdhënie me Klientët, preferohet mbi 2 vite;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të jetë e aftë të punojë në grup dhe individualisht;
 • Të jetë person energjik dhe fleksibël;
 • Të jetë e pajisur me Leje Drejtimi: kategoria B.

Luten të gjithë të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV-në në adresën e Email: o.cela@alkosgroup.al
*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.