Merchandising

Punajuaj
  • Post Date: November 24, 2021
  • Apply Before: January 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 1
Job Overview

Kompania TopDistribution shpk operon prej 9 vitesh në fushën e distribucionit me shumicë të produkteve ushqimorë dhe jo ushqimore. Objektivi kryesor i kompanisë, është të krijojë një rrjet shitjesh të specializuar dhe të strukturuar në mënyrë profesionale për tregëtimin dhe shitjen e produkteve ekskluzive të një cilësie superiore për tregun shqiptar në sektorin ushqimor dhe jo ushqimore.
Kompania kërkon të punësojë në pozicionin e Merchandising, një vajzë për qytetin e Tiranës.

 Detyrat

• Mban marrëdhënie me klientët me qëllim promovimin dhe rritjen e visibilitetit të BRAND-ve të produkteve;
• Kryen vizita nëpër dyqane sipas një planifikim efektiv, duke siguruar një mbulim tërësor të territorit;
• Kujdeset të ruajë imazhin e markave në përputhje me udhëzimet përkatëse;
• Ndjek dhe zbaton politikat e merchandising sipas fushatave të marketingut të BRAND-eve;
• Sigurohet që realizon promovim të produkteve në përputhje me udhëzimet dhe standartet e shitjes së klientëve dhe të BRAND-eve;
• Mbështet ekipin e shitjes në planifikimin e shitjeve dhe planeve të stokut;

Kualifikimet

Edukimi: Arsimi i lartë do të përbënte avantazh, preferohet Profili Ekonomik ose Shkenca Sociale.
Mosha: Nga 22 deri 30 vjec.
Eksperiencë pune: Minimalisht 2-3 vjet eksperiencë pune në kompani të ngjashme distribucioni ushqimore dhe joushqimore.
Pagesa: Është motivuese dhe vendoset mbi cilesite dhe karakteristikat e kandidatit.

Aftësitë:
• Aftësi shumë të mira komunikuese
• Aftësi shumë të mira prezantuese
• Aftësi shumë të mira nëgociuese
• Aftësi analizuesë.
• Aftësi shumë të mira për të punuar në grup.

Aftësi të tjera:
• Njohuri të mira të gjuhës angleze ose italiane.
• Njohuri shumë të mira të paketes Microsoft Office.
• Të disponojë patentë automjeti të klasit B.

Email: sales1@topdistribution.al

Cel. : 0689072020

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.