Mësues/e të Gjuhës Gjermane

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Apply Before: March 6, 2022
  • Applications 0
  • Views 52
Job Overview

Qendra e Studimit “Schritte” e specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE,
është themeluar në vitin 2012 duke sjellë risi, drejt zhvillimit, kulturës perëndimore kryesisht asaj gjermane
dhe austriake për ti dhënë një drejtim dhe prioritet gjuhës gjermane si dhe për ta zhvilluar më tej atë.

Po kërkon: Mësues/e të Gjuhës Gjermane

Kriteret bazë përmbushës:

– Kandidati/ja duhet të ketë përfunduar Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,
Dega Gjermanisht.
*Përparësi do të kenë ata që kanë mbaruar edhe të mesmen për gjermanisht-
Eksperiencë në mësimdhënie minimumi 2 vite.

 

Rruga “Elbasanit”, Pll. “Vjero”, Nr.10, pranë Shkollës së Baletit.
Tirana, Albania
Cel: 068 80 26 266
E-mail: info@qendraschritte.al
qendra.schritte@gmail.com
Website: https://qendraschritte.al/

– Korrektësia në punë (vlerësohet maksimalisht)
– Të jete i/e gatshme të punojë në oraret e paradites dhe pasdites

Ofrohet:- Korrektësi- Pagë- Siguracione

*Kandidatët që nuk përmbushin kriteret e mësipërme, lutemi mos aplikojnë.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë Cv me Foto në adresën e postës elektronike.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.