Mirembajtes Godine

Punajuaj
 • Post Date: November 24, 2021
 • Apply Before: January 23, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregtimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon kandidate per pozicionin Mirembajtes godine.
Kandidatet duhet te plotesojne kerkesat e meposhtme:

 • Te kete perfunduar Arsimin e mesem (perben avantazh shkolla profesionale per elektricist, me certifikaten perkatese).
 • Te kete eksperience si Elektricist ose mirembajtes godine industriale me shume se 3 vjet.
 • Te kete njohuri ne fushen Hidraulike.
 • Te jete i komunikueshem dhe i afte te punoj ne grup.
 • Te kete gadishmeri te larte per te punuar ne cdo kohe sipas nevojave.
 • Te jete korrekt dhe me pergjegjshmeri te larte.
 • Mosha e preferuar mbi 30 vjec.

Te insteresuarit te dergojne nje CV ne adresen hr@infosoftoffice.al

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.