Mirembajtes Hoteli

Punajuaj
 • Post Date: January 22, 2022
 • Apply Before: May 23, 2022
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

Artel shpk eshte ne kerkim te nje :

Pergjegjes per funksionimin e impjanteve teknike te nje hoteli, me profilin si meposhte:

 • Te njohe sistemet elektrike, hidraulike:
 • Te kujdeset perfunksionimin normal te tyre te sistemeve elektike dhe hidraulike;
 • Pergjegjes per kontrollin e vazhdueshem dhe mirembajtjen e hotelit;
 • Te jete me profil Teknik i mesem elektrik ose hidraulik;
 • Te kete eksperience minimumi 5 vjecare ne pune te ngjashme;

Dergoni CV ose shprehni interesin tuaj ne  cel : 0674000888

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.