Mirëmbajtes Pishine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 40
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicionin:

Mirëmbajtes Pishine.

Kandidatet preferohen të kenë eksperiencë të mëparshme pune.

Ofrohen kushte të mira pune.

 

Adresa: Blloku Rezidencial Kodra e Diellit” , A0/1, Selite, Tirane. Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV në adresën tonë të email: hr@agikons.com ose të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 0684052085.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.