Mirembajtje rrjeti kompjuterash – IT

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Kompania Albanian Auto Market – AAM lider ne tregtimin e pjeseve te kembimit per autovetura është në rritje të vazhdueshme dhe për këtë arsye kompania kërkon te punesoje Mirembjates Rrejti.

Kualifikimet

 • Arsimi i Lartë
 • Përvojë pune të ngjashme
 • Njohuri të mira te fushes perkatese
 • Gjuhët e huaja përbejnë avantazh
 • Të jenë të aftë në komunikim

Dergoni CV-ne tuaj ne email : auto.geni@yahoo.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.