OLA 1 shpk kerkon te punesoje nje Modeliste.
Kandidatet duhet te jene me Arsim te Larte ose Arsim Profesional ne fushen e Modelimit dhe me eksperience
pune mimimuni 2 -vjecare .

Nese jeni te interesuara dergoni CV ne email: hr@ola1.com.