Motorrist

Punajuaj
  • Post Date: December 12, 2021
  • Apply Before: April 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 18
Job Overview

Ofrohet vend pune Motorrist ,per produkte mishi.
Me eksperience pune,korrekt dhe i komunikueshem.
Preferohet me arsim te mesem .
Mosha 20-40 vjec .
Kushte shume te mira pune,e diele pushim,9 ore pune.
Motorri dhe karburanti garantohet nga firma.
Paga 50.000 leke+ sigurime. Mbrapa qendres kristal

Cel. : 0672061007

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.