Motorrist (Shofer)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 21, 2021
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

KADIU sha, lider ne tregun shqiptar per shitjen e pjeseve te kembimit te automjeteve, pjeseve te trupit dhe te lubrifikanteve kerkon kandidatë për pozicionin e “Sherbim me Motorr” per ne Durres.

Kerkesat per pozicionin:

 • te kete arsimin e mesem
 • te jete 22-35 vjeç
 • te kete eksperience si motorrist
 • te kete patente perdorimi te motorit & automjetit
 • te kete aftësi shume te mira komunikuese dhe të punoje në grup
 • eksperienca e meparshme ne pozicione te ngjashme perben avantazh
 • te jete me banim ne Durres.


Kandidatet e interesuar te aplikojne ne: hr@kadiu.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.