Mundësi për zhvillimin e praktikës për studentë të degëve të ndryshme

Punajuaj
 • Post Date: December 27, 2021
 • Apply Before: May 25, 2022
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

Një platformë, një ëndërr, një eksperiencë unike!

Tring TV, ofron mundësi për zhvillimin e praktikës për të gjithë studentët.

Është koha t’i bashkoheni skuadrës më të mirë në vend!

Mëso, trajnohu dhe puno pranë emrave më të talentuar në industri. Bëhu pjesë e medias më inovatore.

Për ty që je energjik, i apasionuar pas medias dhe dëshiron të ngjitësh shkallët e karrierës në një kompani prestigjoze!

Për ty që je i talentuar dhe dëshiron të bashkohesh me talentet e skuadrave tona!

Tring po të kërkon TY!

Praktikat mund të zhvillohen pranë departamenteve:

 • Burime Njerëzore;
 • Motion Design;
 • Graphic design;
 • Marketing;
 • Gazetari;
 • Regjizurë;
 • Montazh;
 • Ligjor;
 • Audio;
 • IT.

Të gjithë studentët e interesuar mund të nisin CV-në e tyre në adresën hr@tring.tv, ku të specifikojnë departamentin në të cilin duan të zhvillojnë praktikën.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceFresh
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.