Ndihmes Ekomomiste

Punajuaj
  • Post Date: January 8, 2022
  • Apply Before: May 9, 2022
  • Applications 0
  • Views 5
Job Overview
Auto MERASTAR kerkon te punesoje:

Ndihmes Ekomomiste

Kualifikimet:
· Të ketë përfunduar studimet e larta Fakulteti Ekonomik, preferohet dega Financë-Kontabilitet
· Preferohet të ketë eksperienca të mëpareshme në pozicion të ngjashëm pune.
· Të zotërojë programet Finaca 5, paketa office, drive.
· Të ketë aftësi komunikuese dhe e gatshem të punoje në grup.
· Të jetë e përgjegjsheme dhe korrekte per të permbushur detyrat e dhëna nga mbikëqyrësi.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV te detajuar me foto në adresën e-mailit: info@automerastar.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.