Ndihmes Ekonomist/e ose Ekonomist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Applications 0
 • Views 53
Job Overview

Kerkohet Ndihmes Ekonomist/e ose Ekonomist/e me eksperience 1-2 vjecare.

 • Te kete mbaruar bachelor ne Fakultetin e Ekonomise.
 • Te dije te perdori paketen office, Excelin dhe te kete njohuri ne programin Financa 5.
 • Te mos kete angazhime te tjera.
 • Transporti sigurohet nga puna (Adresa prane City Park).
 • Paga e kenaqshme, me rritje vit pas viti bazuar ne performance.

Te dergojne cv ne adresen e emailit: hrmanager2007@yahoo.com vetem personat me kushtet e mesiperme te plotesuara.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceFresh
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.