Ndihmes Hidraulik

Punajuaj
 • Post Date: May 18, 2022
 • Apply Before: September 17, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Kompania e ndertimit 4 A-M shpk me fushe zbatimi ne ndertim kerkone te punesoj: Hidraulik/ Ndihmes hidraulik . 

Detyrat

Specialist i Hidraulik eshte pergjegjes per ruajtjen dhe mirefunksionimi i te gjitha sistemeve dhe pajisjeve mekanike dhe hidraulike duke siguruar funksionalitetin e tyre, ruajtjen e cilesise dhe rritjen e eficences.

Kualifikimet

 • Preferohet të ketë specializime/certifikata të ndryshme në fushat e sistemeve dhe paisjeve hidraulike .
 • Të kete eksperjence në të njejtin profil pune .

info@4a-m.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.