Ndihmes Magazinier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

Shoqëria jonë, KEAD, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve te ndertimit,veglave te punes, import/export që prej vitit 1993. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore persa i perket veglave profesionale.
Pozicioni punes: Ndihmes Magazinier

Detyrat

Detyrat e ndihmes magazinierit:

 • Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset per mosdëmtimin e mallit.
 • Merret me ngarkim dhe shkarkim të mallit ne cdo rast.
 • Kryen sistemimin e mallit ne magazine ne cdo rast.
 • Kryen kontrollin e mallit që del dhe hyn në magazine, bashkë me përgjegjësin e magazinës.
 • Respekton rregullat e brendshme të magazinës.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Arsimin e mesëm.
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti.
 • Preferohet të perdorë pirunin.
 • Te jete i aftë të punoje në grup.
 • Mosha e preferuar: 20-35 vjec.

-Për të aplikuar për këtë pozicion punë, ju mund të dërgoni CV në adresën e e-mailit: hr.kead@gmail.com
-Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen për një intervistë pranë Departamentit të Burimeve Njerëzore.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.