Ndihmes/Mekanik Tirane

Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2023
 • Apply Before: May 14, 2025
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Ndihmes/Mekanik

Kualifikimet

 • Të jetë i pajisur me dëftesë shkolle mesme profesionale për mekanik; apo cdo document tjetë që deshmon se është i kualifikuar për mekanik;
 • Të ketë një përvojë pune si ndihmës mekanik me makineritë /automjete;
 • Të ketë njohuri bazike mbi automjetet;
 • Të ketë dëshirë dhe pasion për punën;
 • Të jetë i komunikueshëm;
 • Preferohet të jetë banues në: Tiranë, Kamëz, Krujë, Fushë Krujë, Durrës, Lac dhe zonat përreth tyre;
 • Mosha e kërkuar 20-30 vjeç.

Të interesuarit, janë të lutur të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

e-mail: careers@gener2.al

Cel: +355 67 41 26 328

 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.