Ndihmës Picier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 69
Job Overview

New King House Restorant eshte ne kerkim nje Ndihmës Picieri me dhe pa eksperience pune.

Kualifikimet

 • Të ketë eksperiencë brënda të njëjtit profil
 • Aftësia për të punuar në një ekip.
 • Aftësi komunikimi.
 • Mosha 19 deri 25 vjec.

Ju lutem dergoni CV tuaj tek: kinghouse.al@gmail.com
Telefononi per me shume informacion tek Tel dhe WhApp : 0672220007

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.