Ndihmës Punëtor në Makina Pilotimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 39
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit nëShqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet mëkonkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuarshumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”MareaResort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo),”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Kompania kërkon të zgjerojë stafin e saj ne pozicionin “Ndihmës Punëtor në Makina Pilotimi”

Kualifikimet

Kandidatet preferohen të kenë eksperiencë të mëparshme pune me makineri ndërtimi si: sonda, pompa betoni etj.
Preferohen kandidatë me interval moshe nga 30 deri 40 vjeç.

Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.

Personat e interesuar të kontaktojnë në numrin e telefonit:068 40 52 085 / 068 40 16 639 ose ne adresen e email-it: hr@agikons.com

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane, Shqiperi. 

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.