Ndihmes Teknik per Pajisjet Elektroshtepiake

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 59
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend. Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Ndihmes Teknik – Per Riparim te Pajisjeve Elektroshtepiake

Detyrat

  • Diagnostikim te problematikave te pajisjeve ne ambjentet e klientit.
  • Zgjidhje e problematikave te nivelit fillestar.

Kualifikimet

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te kete perfunduar shkolle profesionale ose kurs profesional.
2-Te kete aftesi te mira komunikimi.
3-Te disponoje Leje Drejtimi Automjeti –Patente.

Te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat Email: hr@globe.al 
Ose dorezoni Cv ne adresen: Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.