Ndihmes Teknik per sisteme kondicionimi

Punajuaj
  • Post Date: January 7, 2022
  • Apply Before: May 8, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

Kerkohet Ndihmes Teknik per sisteme kondicionimi, elektrike dhe hidraulike.  
Kerkohet eksperience pune 5 vjecare.

Adresa: Prane Senatoriumit Sauk.
Ju lutem aplikoni duke na derguar CV tuaj tek emaili info@climahome.al
ose telononi ne numrin: +355694000212

Job Detail
  • Career LevelExecutive
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.