Network Specialist – Specialist Rrjeti.

Punajuaj
  • Post Date: December 27, 2021
  • Apply Before: May 25, 2022
  • Applications 0
  • Views 72
Job Overview

Shoqeria Multiservis Center HD shpk e cila operon ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekominikacionit, kerkon te punesoj Teknike te proceseve te teknologjise se telekomunikacionit.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
– Te kene perfunduar arsimin e larte ( preferohet ne fushen e informatikes, TIK dhe profile te ngjashme me to).
– Te kene njohuri te mira te gjuhes ITALIANE.
– Te jene te disponueshem per te punuar me kohe te plote.
– Me ose pa eksperience pune.

Ne ofrojme:
– Kontrate e rregullt pune, ne perputhje me Kodin e Punes.
– Trajnime te vazhdueshme teknike dhe profesionale.
– Mundesi rritje profesionale ne fushen e sistemeve dhe telekominikacionit.
– Ambient pune pozitiv.

Te interesuarit te dergojne CV vetem ne gjuhen ITALIANE ne adresen e emailit: multiserviscenterhd1@gmail.com
Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.