Operator/e Shitjesh

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Apply Before: January 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 12
Job Overview

Kompania “Intercom Shpk”, si distributor i “ONE Telecommunications”, ne kuader te ristrukturimit dhe permiresimit te sherbimit te shitjes kundrejt abonenteve te perdorimit te rrjetit te sherbimit te telekomnikacionit kerkone te punesoj: Operator/e  shitjesh ne dyqanet “ONE TELECOMMUNICATIONS”

Kualifikimet

Kualifikimet – Arsim i mesem (jo detyrimisht arsimi i lart);
– Ekesperienca ne shitje;
– Aftesi te mira komunikuese dhe te dije te percielle informacionin tek klienti;
– Aftesi te mira te promovimit te produktit;
– Aftesi te mira organizative, dhe i afte per problemet qe kerkojne zgjidhje;
– Te jene te afte te punojne ne grup;
– Te zbatoj rregulloren e kompanise ne lidhje me disiplinen ne pune;
– Perben avantazh njohes i gjuhes Angleze;
– Preferohet mosha 23- 35 vjeç.

CV-të mund t’i dërgoni në adresën admin@intercom-grup.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.