Operator/e, Supervizor/e

Punajuaj
  • Post Date: December 12, 2021
  • Apply Before: April 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 47
Job Overview

Punesim i menjehershem Operator/e, Supervizor/e Campagna Luce-Gas

ACURA Marketing eshte nje kompani qe operon ne fushen e telemarketingut dhe sherbimeve digitale online.
Korrektesa eshte motoja jone e perditshme.

Cfare ne ofrojme:
– Paga konkuruese dhe komoditet ne pune.
– Kontrate e rregullt pune sipas legj.Shqiptar.
– CRM i dedikuar per operativin.
– Bonuse ditore/ javore/ mujore.
– Paga baze deri ne 350 Lek/ora.
– Kontratat deri ne 2000 Lek/cnt.
– Ambjent dinamik dhe kreativ.
– Aktivitete te ndryshme mujore.

Cfare ne kerkojme:
– Njohuri te mira te gjuhes Italiane.
– Avantazh perbejne exp. e meparshme ne Call Center.
– Komunikimi dhe bashkepunimi ne grup duhet te jete element kryesor.
– Disponibilitet full time ose part time.

Per individet qe jane te interesuar te kontaktojne.
Cel/WhatsApp: +355 69 46 26 087
Email: hr@acura.al
Instagram: https://instagram.com/acuracc?r=nametag

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.