Operator Finance

Punajuaj
  • Post Date: December 27, 2021
  • Apply Before: April 25, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

Kompania Autopasion kerkon te punesoje Operator Finance per filialin e saj ne zyrat qendrore ne Tirane.
Aplikanti mund te jete me eksperience ose pa eksperience.
Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme.
Per me shume informacion ju lutem dergoni CV tuaj ne emailin ersikambo@autopasion.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.