Operator Finance

Punajuaj
  • Post Date: January 13, 2022
  • Apply Before: May 14, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

Kompania Autopasion kerkon te punesoje Operator Finance per filialin e saj ne zyrat qendrore ne Tirane.

Aplikanti mund te jete me eksperience ose pa eksperience.
Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme.
Per me shume informacion ju lutem dergoni CV tuaj ne emailinersikambo@autopasion.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.