Operator Finance

Punajuaj
 • Post Date: December 27, 2021
 • Apply Before: May 25, 2022
 • Applications 0
 • Views 15
Job Overview

Kompania Autopasion kerkon te punesoje Operator Finance per filialin e saj ne Elbasan.

 • Aplikanti mund te jete me eksperience ose pa eksperience.
 • Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme.

Per me shume informacion ju lutem dergoni CV tuaj ne emailin andreadhamaj@autopasion.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.