OPERATOR– Gjuha Angleze

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Applications 0
 • Views 13
Job Overview

Shoqëria RG Capital sh.p.k për mbarëvajtjen e veprimtarisë së saj ka krijuar vende të lira pune në pozicionin: OPERATOR– gjuha Angleze per orarin full-time 10:00-19:30,me kërkesat e mëposhtme:

 • Të zoterojë gjuhën angleze.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të ketë përgjegjësi në punë.
 • Mosha mbi 18.
 • Të jetë i aftë të punojë në grup.
 • Paga shume e kenaqshme.

Burimet e përzgjedhura do të përfshihen në një mjedis të ri dhe dinamik.

CV-te tuaja mund të na i dërgoni në adresën: rgcapital2@gmail.com ose mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit +355682056975

Ju Mirepresim!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.