Operator Help Desk – Back Office

Punajuaj
  • Post Date: December 27, 2021
  • Apply Before: May 25, 2022
  • Applications 0
  • Views 14
Job Overview

Shoqeria Multiservis Center HD shpk ofron vende pune ne pozicionin “ Help Desk ”, aktivitet qe konsiston ne planifikimin dhe koordinimin e takimeve per nderhyrjet teknike ne mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
– Njohuri te mira te gjuhes italiane
-Eksperience pune ne Call Center.
– Mosha deri ne 32 vjec.

Ne ofrojme:
-Kontrate e rregullt pune.
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pozitiv dhe dinamik

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne me Cv ne gjuhen ITALIANE ne,   multiserviscenterhd1@gmail.com
Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.