Operator Help Desk

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Applications 0
 • Views 58
Job Overview

INNOVAWAY ALBANIA po kerkon figura per suport HELP DESK per aktivitete  B2B ne frengjisht.

Kualifikimet

Kerkesat:

 • Njohje shume e mire e frengjishtes (niveli B2).
 • Njohje e mire e sistemeve komjuterike.
 • Aftesi shume te mira komunikimi dhe te punes ne grup.
 • Aftesi te shkelqyera te problem solving.
 • Perqasje Smart ndaj situatave nga me te thjeshtat ne ato me komplekse

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania me email tekrecruitingtirana@innovaway.it 
Faleminderit!

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.