Operator Linje Paketimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 1, 2021
 • Applications 0
 • Views 67
Job Overview

Transporti do te kryhet me mikrobusin e linjes se kompanise.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të operoj linjën dhe të mbarëvaj proçesin e paketimit të produkteve ushqimore sipas standardeve të sigurisë ushqimore dhe higjenës.
 • Të monitoroj ecurinë e linjës gjatë gjithë kohës së punës dhe të garantoj mirë funksionimin e saj.
 • Te kontrolloj ,identifikoj dhe parandaloj shkaqet e mundshme të keq-funksionimit të linjës dhe të ndërmarrë veprime në kohën e duhur që minimizojnë shpërdorimet dhe dëmet në lëndë bazë, në produkt final ose në ambalazh.
 • Të mirëmbaj linjën dhe të zbatoj protokollin e mirëpërdorimit dhe pastrimit të saj në mënyrë të vazhdueshme. Të informoj teknikun e linjës në momente të konstatimit të defekteve ose avarive të linjës.
 • Të garantoj planin ditor të paketimit.
 • Të jetë i gatshëm të operoj transpaletë elektrike për sistemimin e paletave me produkt për lëvizjen e tyre brënda ambientit ku ndohen linjat e paketimit.
 • Të jetë i gatshëm të punoj në grup , të shkëmbehet me kolegët dhe të ndihmoj në realizimin e objektivave.

Cel. : 0682046556

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.