Operator Makinerie CNC

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 75
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. Kompania kërkon të punësoj: Operator Makinerie CNC.

Detyrat

 Të ketë njohuri të programit AUTOCAD.
– Njohuri të programit Art CAM.
– Eksperiencë të mëparshme pune në këtë pozicion, minimalisht 1 vit.
– Të jetë i shkathët dhe teë ketë dëshirë për të mësuar.
– Të jetë i aftë të punojë në grup. Të ketë aftësi organizuese.
– Të ketë njohje të sistemit të makinerisë “SYNTEC – 60 W-E”.

Aplikantët e interesuar mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të email: hr@agikons.com ose të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 068 40 52 085

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.