Operator ne gjuhen gjermane/ spanjolle

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 13, 2021
  • Applications 0
  • Views 48
Job Overview

PROSPER SALE – VENDE TE LIRA PUNE GJERMANISHT / SPANJISHT
Kompania kerkon te zgjeroje stafin duke krijuar disa vende vakante ne operatori.
Nese jeni individ me energji positive dhe po kerkoni te rriteni profesionalisht, ne ju ofrojme ambjentin e duhur per t’iu
mundesuar per te punuar ne ambjente pune komode dhe trajnime profesionale te vazhdueshme.
Nese zoteroni njeren nga gjuhet qe ne perfaqesojme dhe jeni mbi 19 vjec, jeni te mirepritur per te filluar nje karriere te suksseshme prane nesh!

Mundesite prane Nesh
Paga dhe Bonuset nder me te lartat ne tregun financiar.
Kontrate e rregullt bazuar ne Kodin e Punes
Promovim
Meritokraci
Eksperincat e punes ne kete industri te ngjashme perbejne avantazh!
Orari Full-Time

Mos nguroni te dergoni cv-ne tuaj ne adresn e emailit hr.prospersale@gmail.com
Cel. :0694496372

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.