OPERATOR PRODHIMI

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 18, 2021
  • Applications 0
  • Views 50
Job Overview

Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj.

I zgjeruar ne fushen e prodhimeve bulmetore dhe nenprodukte te saj
Kerkon te punesoje

Operator makinerie (M):

1. Te kete arsim mesem , arsimi I larte ne teknologji ushqimore eshte avantazh
2. Te kete experience pune te pakten 1 vit ne fabrike prodhimi
3. Me banim ne zonen e Sukthit ose zonat perreth, nga Tirana transporti I garantuar ( Jo me banim ne Durres)

Dergoni Cv tuaj ne email :bdoma@ags.al / info@ags.al
dhe shenoni ne subjekt pozicionin per te cilin interesoheni

Cel. : 069 60 44 714

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.