Operator PS3, PS4 dhe PC

Punajuaj
  • Post Date: January 3, 2022
  • Apply Before: May 4, 2022
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

Kerkojme puntor, Operator , PS3,PS4 dhe PC. Gaming-arena kerkon: operator per (salle lojrash) Playstation dhe PC .                                                                                                                                                                                                             Kerkohet puntor mbi 18 vjeç, i pergjegjshem per punen.                                                                                             Eksperienca nuk është e domosdoshme.                                                                                                                                   Salla ndodhet ne Alidem.
Pa ngjitur maloren e tregut elektrik ose me sakt perball NEPTUN-it Dyqani Playzone-GAMINGARENA na kontaktoni ne numrin 0695279466(Klodi)

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.