Operator Sherbimi

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 16, 2021
  • Apply Before: June 14, 2022
  • Applications 0
  • Views 35
Job Overview

Operator Sherbimi

Detyrat

• Mirëpret dhe përshëndet klientët si dhe i përgjigjet kërkesave të klientëve nëpërmjet telefonit apo ne zyre.
• Mban marrëdhënie të vazhdueshme me grupet e punës duke dokumentuar dhe komunikuar veprimet dhe nevojat e vazhdueshme.

Kualifikimet

Kriteret e përgjithshme:
– Diplomë e shkollës të lartë
– Kërkohet përkushtim, profesionalizëm dhe seriozitet në punë
– Leje Drejtimi
– Kërkohen aftësi organizuese, administrative dhe aftësi shumë të mira komunikuese.
– Të keni aftësi shumë të mira në marrëdhënie me klientët, të tregoni produktivitet në punë si dhe aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.
– Njohje e mirë e gjuhës Angleze,gjuhe te tjera perbejne avantazh.
– Preferohen meshkuj

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre me foto ne adresen e email-it: rigels.fida@enterprise.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.