Operatore Forex

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 19, 2021
  • Apply Before: January 18, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

KËRKOJMË OPERATORË ME EKSPERIENCË NË INDUSTRINE FOREX
Nëse dëshironi të ardhura mujore të larta atëhere ky eshte pozicioni i duhur per ju!

KUALIFIKIMET QË JU DUHET TË KENI
1. Njohja e një prej gjuhëve të mëposhtme:
A. Spanjisht
B. Italisht
C. Gjermanisht
2. Eksperienca në call center përbën avantazh. 

ATO ÇFARE JU OFROHEN:
1. Kontratë e rregullt pune
2. Pushimet e fundjavës
3. Paga dhe Bonuset më të larta të ofruara më parë
4. HOT LEADS
5. Trajnim professional
6. Ambjent dhe skuadër motivuese.

Na kontaktoni në
Telefon whatsapp:    +3550693472865
E-mail:       rekrutime.premium@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.