Operatore Kase/Desk

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Applications 0
  • Views 59
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Specialiste Faturimi dhe Perdorimi Kase /Desk

Detyrat

1-Regjistrimi i klienteve ne sistem.
2-Regjistrimi i Shitjeve dhe Arketimeve.
3-Plotesimi dhe kontrolli i Dokumentacionit te magazines (hyrje/dalje).

Kualifikimet

1-Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Fakulteti i Ekonomise.
2-Te kete njohuri ne perdorimin e programit Financa 5
3-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
4-Eksperience ne nje pune te ngjashme.
5-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
6-Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat : Email : hr@globe.al 
Whtspp: 0676027237 Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124,H. 10,Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet!

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.